Aktiviti 2014

still under construction

6 Commentsto Aktiviti 2014

 1. miss yaya says:

  Assalam.

  Saya ingin bertanya,berapa kos minimum sekiranya saya ingin mengeluarkan sabun pencuci wajah di bawah jenama saya sendiri? Saya amat berharap agar pihak syarikat tuan menjawab soalan saya secepat yang mungkin.

  Terima kasih.

  • Kalam KBC says:

   Wsalam…

   Terima kasih diatas pertanyaan tersebut. Pihak Tuan/Puan bolehlah merujuk kepada FAQ dan mengisi borang diruangan yang telah disediakan di sini

   Pihak kami akan menghubungi tuan/puan dalam masa terdekat.

   Terima kasih.

 2. pklahj says:

  ASSALAMUALAIKUM TUAN,
  saya ada bahan (biji sky fruit/TUNJUK LANGIT/debu tongkat ali) minta kos minima untuk hasilkan produk nama sendiri insyAllah

  terima kasih
  best regard

  • Kalam KBC says:

   Wsalam…. Terima kasih diatas minat dan pertanyaan tuan. Pihak tuan bolehlah merujuk FAQ dan mengisi borang maklumat pelanggan disini . Pihak kami akan menghubungi tuan dalam masa terdekat untuk perbincangan lanjut. terima kasih.

 3. juliawatty says:

  salam, sy ingin bertanya berapakah kos yang minimum untuk saya hasilkan scrub badan jenama sendiri? ini adalah termasuk kos label dan botol. terima kasih. harap tuan dapat emailkan jawapan pada sy spt alamat diatas

  • Kalam KBC says:

   Assalamualaikum,terima kasih di atas pertanyaan saudari.

   1)Untuk permulaan,kami akan mengeluarkan sample sebagai percubaan kepada saudari untuk menguji sendiri tahap keberkesanan produk dalam tempoh 2 minggu.Sekiranya tidak berpuas hati dengan sample tersebut,kami akan menambah baik sample mengikut kehendak saudari.

   2)Anggaran kos minimum untuk produk skincare biasanya RM15,000-25,000 untuk 1000-2000pcs bagi set facial clenser+day cream+night cream.

   3)Packaging kami tidak sediakan.Pelanggan akan berurusan terus dengan syarikat packaging demi kepuasan hati pelanggan yang lebih menepati citarasa mereka.Pihak kami hanya fokus kepada pengeluaran produk.Tetapi kami boleh memberi khidmat nasihat untuk syarikat packaging.

   Sekin,terima kasih.Sebarang pertanyaan boleh berhubung dengan Cik Nik Nadiah di talian 013-5990613

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *